Udtalelser

Udtalelser


Hvad vores kunder siger om os.....

Top professionelle :-)
Vi fik lavede indkørsel og alt gik efter planen, super venlig og effektive folk.
Jeg vil altid anbefale Elite Entreprise.

Marie Andersen, Kbh.

Mægler

Alt blev korrigeret og tilrettelagt, vi skulle ikke tænke på noget som helst, og vupti hele ejendommen fremstod som ny 3 uger før tid, Det er helt klart service som fortjener ros.

Mikkel Sørensen, Østerbro

Salgschef

Bedste service jeg nogensinde har fået. Jamen, alt kørte bare på skinner. Fremragende arbejde og ekspertise i topklasse kan varmt anbefales.

Klaus K. Mortensen, København V.

Manager

Der var nogle problemer undervejs mht. levering

og udsættelser på arbejdet men jeg er glad og tilfreds med slutresultatet. Jeg blev oplyst at det skyldes krisen, fik dog ikke nedslag i prisen.

Frederik Knudsen - Lyngby

Sælger

Renovering af vores badeværelse blev gennemført punktligt som aftalt. Slut prisen blev dog lidt over det aftalte, men til gengæld fik vi alle detaljerne med som vi er meget tilfredse med. 

Lars K Herlev

IT-ansvarlig

Har altid haft dårlige erfaringer med håndværker men Elite leveret virkelig varen det må jeg tage hatten af for god service og kompetente folk.

Majbrit Pedersen, Kbh S.

Marketing

Jeg var godt nok skeptisk i starten det virkede alt for uoverskueligt, men i takt med tingene skred frem var det som om et stort puslespil der kom på plads :) top karakter herfra

Mette S. Kbh. K

Konsulent

Har altid haft dårlige erfaringer med håndværker men Elite leveret virkelig varen det må jeg tage hatten af for god service og kompetente folk.

Kirsten P. Frederiksberg

Lærer